logoZlataKovadlina
Restaurace | Bowling | Jídelní lístek | Nápojový lístek | Fotogalerie

Denní nabídka Leden

1.–31. 1. 2018

Rezervace
776 005 312

Otevírací doba

Restaurace

PO–ČT
11–23 h
11–24 h
SO
12–24 h
NE
12–22 h
tel. 776 005 312

Bowling

PO–SO
14–24 h
NE
12–22 h
tel. 606 583 724

Jídelní lístek restaurace Zlatá Kovadlina

Předkrmy

Domácí paštika z husích jatýrek s višňovým dipem 99,-
Carpacio z červené řepy s čerstvým kozím sýrem a rukolou 99,-
Tataráček z čerstvého lososa 119,-
Všechny předkrmy podáváme s opečenými tousty

Polévky

Zelňačka s paprikovou klobásou 69,-
Polévka dle denní nabídky 49,-

Česká kuchyně

200 g Svíčková na smetaně s karlovarským knedlíkem a divokými brusinkami 165,-
200 g Pikantní hovězí guláš podávaný s bramboráčky a smaženou cibulkou 165,-
600 g Pečená uzená žebírka, hořčice, čerstvý strouhaný křen, okurka, pečivo
doba přípravy cca 45minut
199,-
300 g Grilované plátky z vykoštěného vepřového kolena, červená cibulka, čerstvý strouhaný křen, hořčice, pečivo 165,-
200 g Smažený kuřecí nebo vepřový řízek, lehký bramborový salát s řapíkatým celerem 169,-
200 g Olomoucké tvarůžky obalené ve slanině a pivním těstíčku, vařený brambor, tatarská omáčka 159,-

Speciality šéfa kuchyně

200 g Marinované nugety z kuřecích prsíček na čerstvém zázvoru a česneku 179,-
200 g Vepřové medajlonky z panenské svíčkové na ragú z hlívy ústřičné 199,-
200 g Kovářův kotlík (hovězí svíčková, vepřová panenka, paprika, feferonka) 199,-
200 g Filet z lososa s citronovým přelivem podávaný na grilované zelenině 279,-

Bezmasá jídla, těstoviny, saláty

300 g Gratinované bramborové noky se smetanovo-houbovou omáčkou 129,-
250 g Špagety s pancettou, sušenými rajčaty, česnekem a hoblinami parmazánu 149,-
250 g Špagety s grilovaným lososem a listovým špenátem se smetanou, parmazán 169,-
250 g Variace listových salátů s filírovanými kachními prsíčky a sherry rajčátky, medový dresink, opečený toust 159,-
250 g Variace listových salátů s marinovaným lososem a limetkovým dresinkem, opečený toust 169,-
150 g Malý míchaný salát 69,-

Steaky

250 g Steak z kuřecích prsou v bylinkách 169,-
300 g Marinovaná vepřová krkovice 199,-
300 g Ostrý vepřový váleček z panenské svíčkové 249,-
250 g Filírovaný flank steak (hovězí pupek) 249,-
250 g Rib eye (vysoká roštěná) 289,-
250 g Biftek 339,-

Přílohy, omáčky

Pečená brambora v alobalu se zakysanou smetanou 39,-
Grilovaná zelenina se sherry rajčátky 49,-
Restované fazolky s anglickou slaninou 49,-
Listový špenát se smetanou 49,-
Bramborové hranolky 39,-
Domácí americké brambory 39,-
Lehký bramborový salát s řapíkatým celerem 39,-
Rozpečená bylinková bageta 39,-
Smetanová pepřová 30,-
Smetanová houbová 30,-
Česneková 30,-
Tatarská 30,-
Copyright © 2011–2018 | Kasuka Group s.r.o. — webBuilding | René Duchek